hertz-kampanja-laksi-put-web-1280x305px-202103-final

Dugoročni najam novih vozila

Pružajući uslugu Dugoročnog najma novih vozila za svoje klijente, Hertz je osmislio jedinstven način dolaska do novog vozila. Inovativni program omogućava korisnicima neograničen odabir vozila iz cjelokupne ponude novih vozila na hrvatskom tržištu. Kada kažemo 'novo vozilo', pod time mislimo na vozila s 0 prijeđenih kilometara.

Usluga Dugoročnog najma novih vozila je idealna opcija za tvrtke koje žele imati nova vozila, s tehnologijama najnovije generacije, a ne žele dugoročno opteretiti svoj proračun. Hertz kupuje (financira) automobil te ga daje tvrtki spremnog za korištenje. Mogućnost trajanja ugovora o najmu je od 3 do 5 godina.

Ukoliko se odlučite za dugoročni najam automobila u Hertzu, na usluzi ćete imati osobnog savjetnika, koji će Vam pomoći odabrati odgovarajuće trajanje i vrstu najma u skladu s Vašim potrebama. Osim toga, Hertz će za Vas odraditi cjelokupnu proceduru i papirologiju te značajno olakšati sam proces dolaska do novog vozila. Također, za  vrijeme trajanja najma, Hertz će brinuti o održavanju Vašeg vozila, što čini značajnu prednost i uštedu za Vašu tvrtku.  Na taj način, Vaši su resursi na raspolaganju za druge potrebe, a Vaše vrijeme bolje utrošeno na druge važne aktivnosti.

Uz osobnog savjetnika pri odabiru automobila za dugoročni najam, usluga uključuje:

  • Tehnički pregled i registraciju vozila
  • Sve servise i popravke vozila
  • Puno osiguranje vozila
  • Gume, sezonsko skladištenje
  • Pomoć na cesti 24 sata
  • Zamjensko vozilo u slučaju kvara, nesreće ili krađe
  • Sve usluge vezane za održavanje vozila.

 

Na linku u nastavku možete pogledati ponudu izabranih vozila:

https://ltr.hertz.hr/hr/offers/

Saznajte više Zatvori
Došlo je do pogreške.